Premium Rush 2012

  • 6.3 2025 stemmen
  • 91 min
  • Misdaad Actie Thriller
Trailer afspelen

Een fietskoerier uit New York (Joseph Gordon-Levitt) krijgt een envelop van een jonge vrouw op een universiteit in een buitenwijk van Manhattan en hem wordt verteld dat hij 90 minuten heeft om de envelop te bezorgen op een adres in Chinatown. Complicaties ontstaan wanneer een undercover politieagent verschijnt en de envelop onder speciale omstandigheden opeist. De waarheid, verborgen motieven en de inzet op leven en dood worden onthuld aan de hand van een reeks flashbacks. Dit terwijl de agent en de boodschapper in een hevige achtervolging door heel Manhattan verwikkeld raken, racend tegen de klok nadat de boodschapper de kostbare aard ontdekt van de geringe inhoud van de envelop.


Stream Premium Rush (2012) online in België

Wil je Premium Rush (2012) kijken? Is de film Premium Rush met Joseph Gordon-Levitt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Premium Rush kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Premium Rush te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Premium Rush (2012) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Premium Rush (2012)
Huur Premium Rush (2012)
Download ondertiteling voor deze film Premium Rush (2012)
Premium.Rush.2012.720p.BluRay.DTS.x264-PublicHD Downloaden
Premium.Rush.2012.DVDRiP.XViD-PSiG Downloaden
Premium Rush 2012 BRRip XviD AC3-SANTi Downloaden
Premium.Rush.(2012).Fansub Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 augustus 2012
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Misdaad, Actie & Thriller
  • Productie budget $35,000,000
  • Opbrengst $31,100,000
  • Productiebedrijven Pariah & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city, Race against time, Corruption, Underground, Dirty cop, Police officer, Bicycle courier, Young man, Death match, Duringcreditsstinger, Biking, Cyclist, Fear of death, Death wish & Life or death.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Premium Rush (2012) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Premium Rush (2012) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Premium Rush (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Premium Rush (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Premium Rush (2012) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Premium Rush (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Premium Rush (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Premium Rush (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Premium Rush (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Premium Rush (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Premium Rush (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Premium Rush (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Premium Rush (2012) met Joseph Gordon-Levitt kopen of huren op Apple TV in België.