Gli sdraiati (2017) poster

Gli sdraiati 2017

  • 5.2 212 stemmen
  • 120 min
  • Komedie

Giorgio en Tito zijn vader en zoon. Twee tegenovergestelde werelden die regelmatig botsen binnen de muren van een appartement in Milaan. Giorgio is een succesvolle journalist met een grote vriendenkring en collega's die hem waarderen. Op familiaal vlak lopen de zaken minder goed. Zijn ex-vrouw spreekt niet meer met hem en zijn gemakzuchtige zoon kiest meestal voor de minste inspanning. Tito heeft zoals veel pubers te kampen met complexe gevoelens die hij niet wil uiten en al zeker niet ten aanzien van zijn vader. Giorgio probeert hem te begrijpen. Hij droomt ervan Tito mee te nemen naar de Colle della Nasca voor de druivenoogst, maar Tito heeft daar helemaal geen zin in. Totdat hij zijn vader, totaal onverwacht, meedeelt dat hij naar Ligurië zal komen voor de oogst. Na een reeks misverstanden vinden vader en zoon uiteindelijk een manier om dichter tot elkaar te komen.


Stream Gli sdraiati (2017) online in België

Wil je Gli sdraiati (2017) kijken? Is de film Gli sdraiati met Claudio Bisio te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gli sdraiati kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 23 november 2017
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Lucky Red, Indiana Production & RAI Cinema
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gli sdraiati (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gli sdraiati (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gli sdraiati (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gli sdraiati (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gli sdraiati (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gli sdraiati (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.