Oh Baby 2017

  • 6 2 stemmen
  • 96 min
  • Komedie
Trailer afspelen

Liedjesschrijver Ruben (Gijs Naber) neemt het leven niet al te serieus en de liefde al helemaal niet. Als hij na de onverwachte dood van een scharrel de vader blijkt te zijn van haar acht maanden oude zoon, staat zijn leven compleet op zijn kop. Zonder enige voorbereiding heeft Ruben van de ene op de andere dag de zorg over baby Oscar. Alsof dat nog niet ingewikkeld genoeg is, besluit zijn losbollige nieuwe schoonzus Lucy (Hanna van Vliet) dat ook zij voor haar neefje wil zorgen … desnoods met Ruben erbij.


Stream Oh Baby (2017) online in België

Wil je Oh Baby (2017) kijken? Is de film Oh Baby met Gijs Naber te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Oh Baby kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Oh Baby te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Oh Baby (2017) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 9 november 2017
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven 2CFilm
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Baby, Parenthood, Songwriter & Taking responsibility.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Oh Baby (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Oh Baby (2017) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Oh Baby (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Oh Baby (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Oh Baby (2017) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Oh Baby (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Oh Baby (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Oh Baby (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Oh Baby (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Oh Baby (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Oh Baby (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Oh Baby (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Oh Baby (2017) met Gijs Naber kopen of huren op Apple TV in België.