Voyeur 2017

  • 5.9 154 stemmen
  • 95 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

De journalist Gay Talese onderzoekt een van de meeste controversiële verhalen uit zijn carrière: een moteleigenaar die jarenlang gasten heeft bespioneerd. Op 7 januari 1980 ontvangt Gay Talese een anonieme brief van een man uit Colorado. De man - vader van twee kinderen - vertelt dat hij vijftien jaar eerder een motel heeft gekocht, met als enige reden zijn voyeuristische verlangen te stillen. Samen met zijn vrouw installeerde hij boven elke kamer een rooster, vanwaar hij al die jaren zijn gasten bespioneerde. Begin 2013 vindt Foos het tijd om met zijn verhaal naar buiten te treden. Op 11 april 2016 verschijnt de longread The Voyeur's Motel in The New Yorker; een storm van controverse volgt. Waarom heeft Talese Gerald Foos al die jaren zijn gang laten gaan? En vooral: waarom is Talese nooit naar de politie gestapt?


Stream Voyeur (2017) online in België

Wil je Voyeur (2017) kijken? Is de film Voyeur met Gay Talese te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Voyeur kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Voyeur (2017) streamen op Netflix.

Stream Voyeur (2017) gratis
Download ondertiteling voor deze film Voyeur (2017)
Voyeur.2017.720p.WEB.x264-STRiFE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 4 oktober 2017
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Impact Partners, Brooklyn Underground Films, Public Record & Chicago Media Project
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Voyeur (2017) met Gay Talese is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Voyeur (2017) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Voyeur (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Voyeur (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Voyeur (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Voyeur (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Voyeur (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Voyeur (2017) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Voyeur (2017) onbeperkt gratis kijken.

Voyeur (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Voyeur (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Voyeur (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Voyeur (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.