Zire Darakhatan Zeyton 1994

Originele titel: زیر درختان زیتون

  • 7.4 154 stemmen
  • 103 min
  • Drama
Trailer afspelen

Mohamad Ali Keshavarz speelt een regisseur die bezig is aan een film, 'Zendegi Edame Darad' ('En het leven gaat door..., een film die Kiarostami zelf gemaakt heeft over een grote aardbeving in Iran). Alle vrouwen zijn verzameld voor een casting. Een jonge vrouw wordt uitgekozen om de rol van bruid te spelen in een groot trouwfeest. Het maken van de film loopt echter niet van een leien dakje.


Stream Zire Darakhatan Zeyton (1994) online in België

Wil je Zire Darakhatan Zeyton (1994) kijken? Is de film Zire Darakhatan Zeyton met Mohammadali Keshavarz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Zire Darakhatan Zeyton kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Zire Darakhatan Zeyton te kopen op Sooner & LaCinetek. Zire Darakhatan Zeyton (1994) is te huur op Sooner & LaCinetek om online te kijken.

Koop Zire Darakhatan Zeyton (1994)
Huur Zire Darakhatan Zeyton (1994)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 februari 1994
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven CiBy 2000, Abbas Kiarostami Productions & Farabi Cinema
  • Productielanden Iran & France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Zire Darakhatan Zeyton (1994) is te koop op Sooner & LaCinetek. Zire Darakhatan Zeyton (1994) kan je in België huren op Sooner & LaCinetek.

De film Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Zire Darakhatan Zeyton (1994) is te koop op streamingdienst Sooner & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Zire Darakhatan Zeyton (1994) huren op Sooner & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Zire Darakhatan Zeyton (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Zire Darakhatan Zeyton (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Zire Darakhatan Zeyton (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Zire Darakhatan Zeyton (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.