Die Wanderhure 2010

  • 6 48 stemmen
  • 120 min
  • Drama Historisch
Trailer afspelen

Konstanz in het jaar 1414. De mooie Marie Schärer leidt een zorgeloos en onbezorgd leven, tot op de dag dat haar vader haar tegen haar wil in, wil laten trouwen met de zoon van de Graaf von Keilburg. Maar Marie's grote liefde is haar jeugdvriend Michel Adler, die vanwege zijn lage sociale status niet aan de verwachtigen van haar vader voldoet. Verblind door de gedachte van een mogelijke stijging op de adellijke ladder, stemt de vader in met het voorstel van Graaf Heinrich von Keilburg, om Marie met Ruppertus te laten huwen. Maar als Ruppertus de weigerachtige houding van Marie aanvoelt, is hij diep gekrenkt en zet een complot op stapel: hij laat Marie brutaal verkrachten en beschuldigt haar van ontucht, zodat ze onschuldig veroordeeld en gemarteld, half dood uit de stad verbannen wordt. De rondreizende prostituee Hiltrud vindt Marie zwaar gewond en verzorgt haar. Maar de hulp heeft een zware prijs. Om te overleven moet Marie haar lichaam verkopen...


Stream Die Wanderhure (2010) online in België

Wil je Die Wanderhure (2010) kijken? Is de film Die Wanderhure met Alexandra Neldel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Die Wanderhure kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Die Wanderhure (2010)
Die Wanderhure (2010) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 5 oktober 2010
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productiebedrijven Sat.1
  • Productielanden Germany & Austria
  • Trefwoorden Alexandra neldel & Wanderhure.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Die Wanderhure (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Die Wanderhure (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Die Wanderhure (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Die Wanderhure (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Die Wanderhure (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Die Wanderhure (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.