Kundo: Age of the Rampant 2014

Originele titel: 군도: 민란의 시대

Beyond Vengeance

  • 6.8 110 stemmen
  • 137 min
  • Actie Drama
Trailer afspelen

In het 19de-eeuwse Korea wordt het volk geplaagd door honger en onderdrukking. Omdat hij een opdracht weigert, wordt de slager Dolmuchi ter dood veroordeeld door de wrede en arrogante heerser Jo-Yoon. Op het laatste moment wordt hij gered door de Kundo, een bende die steelt van de rijken om de hongerende boeren te helpen. Dolmuchi sluit zich bij hen aan en verklaart de oorlog aan Jo-Yoon.


Stream Kundo: Age of the Rampant (2014) online in België

Wil je Kundo: Age of the Rampant (2014) kijken? Is de film Kundo: Age of the Rampant met 하정우 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kundo: Age of the Rampant kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Kundo: Age of the Rampant te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Kundo: Age of the Rampant (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Kundo: Age of the Rampant (2014)
Huur Kundo: Age of the Rampant (2014)
Download ondertiteling voor deze film 군도: 민란의 시대 (2014)
Kundo.Age.of.the.Rampant.2014.BDRip.x264-ROVERS Downloaden
Kundo.Age.Of.The.Rampant.2014.(Ned.DVD) retail Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 23 juli 2014
  • Speelduur 137 minuten
  • Genres Actie & Drama
  • Productiebedrijven Showbox & Moonlight Film
  • Productielanden South Korea
  • Trefwoorden Gang of thieves & Joseon dynasty.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Kundo: Age of the Rampant (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Kundo: Age of the Rampant (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Kundo: Age of the Rampant (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kundo: Age of the Rampant (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kundo: Age of the Rampant (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kundo: Age of the Rampant (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kundo: Age of the Rampant (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kundo: Age of the Rampant (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kundo: Age of the Rampant (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kundo: Age of the Rampant (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kundo: Age of the Rampant (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kundo: Age of the Rampant (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kundo: Age of the Rampant (2014) met 하정우 kopen of huren op Apple TV in België.