Out of Bounds 1986

  • 5.5 23 stemmen
  • 93 min
  • Drama Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Een boerenjongen uit Iowa gaat naar L.A. waar hij per ongeluk de verkeerde tas meeneemt op het vliegveld. Het blijkt een tas van de drugsmaffia en als hij ermee aankomt bij zijn broer en diens vrouw blijken deze vermoord. De politie denkt dat hij de moorden heeft gepleegd en zit achter hem aan. De enige die hij nu nog kent in L.A. is een meisje dat hij ontmoet heeft aan boord van het vliegtuig. Dus zoekt hij hulp bij haar, nadat hij de drugs verstopt heeft gaan ze op zoek naar de criminelen om zijn onschuld te kunnen bewijzen. Dit alles gaat zijn grenzen ver te buiten.


Stream Out of Bounds (1986) online in België

Wil je Out of Bounds (1986) kijken? Is de film Out of Bounds met Anthony Michael Hall te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Out of Bounds kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Out of Bounds te kopen op Amazon Video. Out of Bounds (1986) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Out of Bounds (1986)
Huur Out of Bounds (1986)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 25 juli 1986
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Drama, Actie, Misdaad & Thriller
  • Opbrengst $5,099,316
  • Productiebedrijven Fries Entertainment, Delphi V, Fogbound Productions & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Airport, Smuggling (contraband), Police, Chase, Heroin, Bus, Iowa, New orleans, louisiana, Murder, Shootout, Fish out of water, Hollywood, Los angeles, california, Drugs, Framed, Drug lord, Knife throwing, Car fire, Hollywood sign & Docks.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Out of Bounds (1986) is te koop op Amazon Video. Out of Bounds (1986) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Out of Bounds (1986) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Out of Bounds (1986) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Out of Bounds (1986) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Out of Bounds (1986) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Out of Bounds (1986) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Out of Bounds (1986) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Out of Bounds (1986) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Out of Bounds (1986) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Out of Bounds (1986) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Out of Bounds (1986) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Out of Bounds (1986) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.