Tong Nien Wang Shi 1985

Originele titel: 童年往事

  • 7.3 88 stemmen
  • 137 min
  • Drama
Trailer afspelen

Ah-ha is een opgroeiende jongen in China. Al vroeg in zijn jeugd verhuist hij naar Taiwan omdat zijn vader daar een baan krijgt. Door de communistische machtsovername in 1948 kan het gezin niet meer terugkeren en moeten ze noodgedwongen in Taiwan blijven.


Stream Tong Nien Wang Shi (1985) online in België

Wil je Tong Nien Wang Shi (1985) kijken? Is de film Tong Nien Wang Shi met Yu An-Shun te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tong Nien Wang Shi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Tong Nien Wang Shi te kopen op LaCinetek. Tong Nien Wang Shi (1985) is te huur op LaCinetek om online te kijken.

Koop Tong Nien Wang Shi (1985)
Huur Tong Nien Wang Shi (1985)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 3 augustus 1985
  • Speelduur 137 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Central Motion Picture Corporation
  • Productielanden Taiwan
  • Trefwoorden Family relationships, Coming of age, Taiwan, Youth gang, Semi autobiographical, Autobiographical, 1940s, 1950s, 1960s & Autobiographical movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Tong Nien Wang Shi (1985) is te koop op LaCinetek. Tong Nien Wang Shi (1985) kan je in België huren op LaCinetek.

De film Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tong Nien Wang Shi (1985) is te koop op streamingdienst LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tong Nien Wang Shi (1985) huren op LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tong Nien Wang Shi (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tong Nien Wang Shi (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tong Nien Wang Shi (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tong Nien Wang Shi (1985) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.