Een onmogelijke liefde 2018

Originele titel: Un amour impossible

  • 6.5 200 stemmen
  • 135 min
  • Drama Romantiek Historisch
Trailer afspelen

Eind jaren 50. In Châteauroux ontmoet Rachel de briljante Philippe, een jongeman afkomstig uit een burgerlijk gezin. Hun passievolle relatie duurt kort, maar resulteert in een dochter. Wanneer Philippe een huwelijk weigert vanwege hun verschillende sociale achtergronden, moet Rachel hun dochter alleen opvoeden. In de volgende jaren ontstaat een strijd tussen moeder en vader.


Stream Een onmogelijke liefde (2018) online in België

Wil je Een onmogelijke liefde (2018) kijken? Is de film Een onmogelijke liefde met Virginie Efira te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Een onmogelijke liefde kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Een onmogelijke liefde (2018) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Een onmogelijke liefde te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Een onmogelijke liefde (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Een onmogelijke liefde (2018) gratis
Koop Een onmogelijke liefde (2018)
Huur Een onmogelijke liefde (2018)
Download ondertiteling voor deze film Un amour impossible (2018)
Un.Amour.Impossible.2018.FRENCH.1080p.BluRay.DTS.x264-EXTREME Downloaden
Un.Amour.Impossible.2018.WebRip.DigEd Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 november 2018
  • Speelduur 135 minuten
  • Genres Drama, Romantiek & Historisch
  • Productiebedrijven Artémis Productions, Le Pacte, CHAZ Productions & France 3 Cinéma
  • Productielanden Belgium & France
  • Trefwoorden Incest & Mother daughter relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Een onmogelijke liefde (2018) met Virginie Efira is te streamen op Sooner & CineMember. Een onmogelijke liefde (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Een onmogelijke liefde (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Een onmogelijke liefde (2018) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Een onmogelijke liefde (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Een onmogelijke liefde (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Een onmogelijke liefde (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Een onmogelijke liefde (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Een onmogelijke liefde (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Een onmogelijke liefde (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Een onmogelijke liefde (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Een onmogelijke liefde (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Een onmogelijke liefde (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Een onmogelijke liefde (2018) met Virginie Efira kopen of huren op Apple TV in België.