Jiang Hu Er Nü 2018

Originele titel: 江湖儿女

  • 6.8 297 stemmen
  • 137 min
  • Misdaad Romantiek Drama
Trailer afspelen

De film vertelt een liefdesverhaal dat zich ontwikkelt van 2001 tot en met 2017. In het armoedige Datong wordt de jonge danseres Qiao verliefd op de gangster Bin. Tijdens een gevecht tussen rivaliserende bendes vuurt Qiao een schot af ter bescherming van Bin, maar wordt hierdoor veroordeeld tot een celstraf van vijf jaar.


Stream Jiang Hu Er Nü (2018) online in België

Wil je Jiang Hu Er Nü (2018) kijken? Is de film Jiang Hu Er Nü met Zhao Tao te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jiang Hu Er Nü kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Jiang Hu Er Nü (2018) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Jiang Hu Er Nü te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Jiang Hu Er Nü (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Jiang Hu Er Nü (2018) gratis
Download ondertiteling voor deze film 江湖儿女 (2018)
Ash.Is.Purest.White.2018.LiMiTED.BDRip.x264-CADAVER Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 september 2018
  • Speelduur 137 minuten
  • Genres Misdaad, Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven MK2 Films, Xstream Pictures, Office Kitano & ARTE France Cinéma
  • Productielanden France, Japan & China
  • Trefwoorden China, Criminal underworld, Mob boss & Handgun.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jiang Hu Er Nü (2018) met Zhao Tao is te streamen op Sooner & CineMember. Jiang Hu Er Nü (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Jiang Hu Er Nü (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Jiang Hu Er Nü (2018) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Jiang Hu Er Nü (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jiang Hu Er Nü (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jiang Hu Er Nü (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jiang Hu Er Nü (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jiang Hu Er Nü (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jiang Hu Er Nü (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jiang Hu Er Nü (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jiang Hu Er Nü (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jiang Hu Er Nü (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jiang Hu Er Nü (2018) met Zhao Tao kopen of huren op Apple TV in België.