Telle mère, telle fille (2017) poster

Telle mère, telle fille 2017

  • 5.7 252 stemmen
  • 94 min
  • Komedie

Mado en haar dochter Avril zijn twee compleet verschillende persoonlijkheden. Avril is dertig jaar oud, werkt hard en is zeer georganiseerd. Dit in tegenstelling tot haar zorgeloze moeder, die sinds haar scheiding bij haar dochter woont. Maar als de twee vrouwen op hetzelfde moment zwanger worden, leidt dit tot een onvermijdelijke botsing. Mado, geobsedeerd door jeugdigheid, is er nog lang niet klaar voor om grootmoeder te worden, terwijl Avril ondertussen worstelt met het feit dat ze juist een moeder wordt.


Stream Telle mère, telle fille (2017) online in België

Wil je Telle mère, telle fille (2017) kijken? Is de film Telle mère, telle fille met Juliette Binoche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Telle mère, telle fille kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Telle mère, telle fille te kopen op Sooner. Telle mère, telle fille (2017) is te huur op Sooner om online te kijken.

Koop Telle mère, telle fille (2017)
Huur Telle mère, telle fille (2017)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 29 maart 2017
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven France 2 Cinéma, Flamme Films & Gaumont
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Telle mère, telle fille (2017) is te koop op Sooner. Telle mère, telle fille (2017) kan je in België huren op Sooner.

De film Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Telle mère, telle fille (2017) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Telle mère, telle fille (2017) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Telle mère, telle fille (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Telle mère, telle fille (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Telle mère, telle fille (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Telle mère, telle fille (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.