Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! 2007

  • 6 16 stemmen
  • 97 min
  • Actie Komedie Familie
Trailer afspelen

Tot nu toe hebben Nickel (9) en zijn alleenstaande vader Thomas het prima samen. Dan gaat Nickel op schoolexcursie en neemt het biggetje Rudy mee terug in zijn rugzak. Eenmaal thuis doet hij een angstaanjagende ontdekking: papa heeft een vriendin! Erger nog: ze is bij hem ingetrokken en heeft haar dochter Felicitas (12) meegenomen! Nickel sluit een deal met Thomas: als die twee blijven, dan kan Rudy dat ook. Wanneer het leven voor Nickel ondraaglijk wordt, vlucht hij met Rudy naar ‘Porkland’, gevolgd door Feli en achtervolgd door twee domme boeven. Het is het begin van een avontuur dat eindigt in de moerassen van de Odervallei, waar Rudi de levens van de twee kinderen redt en een nieuw huis vindt.


Stream Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) online in België

Wil je Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) kijken? Is de film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! met Sebastian Koch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 8 maart 2007
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Familie
  • Productiebedrijven Bavaria Film International, Relevant Film GmbH, ARD & WDR/Arte
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rennschwein Rudi Rüssel 2 - Rudi rennt wieder! (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.