De Gelaarsde Poes 2017

  • 7 1 stemmen
  • 91 min
  • Familie Komedie
Trailer afspelen

Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door het dwergstaatje Biechtenstein, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is prinses Wendy zo lief als ze er uit ziet? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk? Een parodie van het oude verhaal, in de traditie van familievoorstellingen als Lang en Gelukkig, Snorro, Woef Side Story en De Zere Neus van Bergerac. Iedereen zou een vriend als de Gelaarsde Poes moeten hebben! Mi-auw!


Stream De Gelaarsde Poes (2017) online in België

Wil je De Gelaarsde Poes (2017) kijken? Is de film De Gelaarsde Poes met Maarten Heijmans te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Gelaarsde Poes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 1 januari 2017
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Familie & Komedie
  • Trefwoorden Musical.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Gelaarsde Poes (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Gelaarsde Poes (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Gelaarsde Poes (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Gelaarsde Poes (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.