Lost in Space 1998

  • 5.4 1167 stemmen
  • 130 min
  • Sciencefiction Avontuur
Trailer afspelen

De natuurlijke energiebronnen van planeet Aarde raken stilaan uitgeput. Een oplossing dringt zich op, want overleven op de blauwe planeet dreigt onmogelijk te worden. De Jupiter-missie om de planeet Alpha Prime te koloniseren, lijkt het enige alternatief. Wetenschapper Jack Robinson, zijn vrouw, zijn gezin en gevechtspiloot Don West zetten dan ook koers naar de enige andere planeet waarop leven mogelijk is. Hun doel is een hyperpoort rond Alpha Prime te creëren om er op die manier voor te zorgen dat alle aardbewoners snel geëvacueerd kunnen worden, zonder rekening te moeten houden met het feit dat ze eerst lichtjaren in de ruimte vast zouden zitten. Hun plannen worden echter gedwarsboomd door dokter Smith die zo zijn eigen doel heeft om de missie naar Alpha Prime te dwarsbomen.


Stream Lost in Space (1998) online in België

Wil je Lost in Space (1998) kijken? Is de film Lost in Space met Jack Johnson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lost in Space kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Lost in Space te kopen op Apple TV & Amazon Video. Lost in Space (1998) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Lost in Space (1998)
Huur Lost in Space (1998)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 april 1998
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Sciencefiction & Avontuur
  • Productie budget $80,000,000
  • Opbrengst $136,159,423
  • Productiebedrijven Saltire Entertainment, New Line Cinema, Irwin Allen Productions & Prelude Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Future, Time travel, Robot, Sabotage, Deep space & 2050s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Lost in Space (1998) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Lost in Space (1998) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Lost in Space (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Lost in Space (1998) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Lost in Space (1998) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Lost in Space (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lost in Space (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lost in Space (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lost in Space (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lost in Space (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lost in Space (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lost in Space (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Lost in Space (1998) met Jack Johnson kopen of huren op Apple TV in België.