Experiment in Terror 1962

  • 7.0 113 stemmen
  • 123 min
  • Thriller Misdaad
Trailer afspelen

Kelly Sherwood wordt lastig gevallen door een man met een hese stem. Diezelfde man wil Kelly gebruiken om met haar hulp $100.000 te stelen van de bank waar Kelly werkt. Hij dreigt haar jongere zuster Toby Sherwood te vermoorden, wanneer Kelly naar de politie stapt.


Stream Experiment in Terror (1962) online in België

Wil je Experiment in Terror (1962) kijken? Is de film Experiment in Terror met Glenn Ford te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Experiment in Terror kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Experiment in Terror te kopen op Apple TV & Amazon Video. Experiment in Terror (1962) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Experiment in Terror (1962)
Huur Experiment in Terror (1962)
Download ondertiteling voor deze film Experiment in Terror (1962)
Experiment.in.Terror.1962.DVD.PAL.118m20s14f.NLD.CB Downloaden
Experiment.In.Terror.1962.1080p.BluRay.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 april 1962
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Thriller & Misdaad
  • Opbrengst $1,400,000
  • Productiebedrijven Geoffrey-Kate Productions & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Mannequin, San francisco, california, Kidnapping, Extortion, Undressing, Home invasion, Cat and mouse, Bank robbery, Bank teller, Baseball field, Police surveillance, Asthmatic, Death threat, Baseball stadium, Wharf, Telephone terror, Locked in a room, Baseball game, Threatened woman, Mystery villain, Fbi agent, Sisters & Raspy voice.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Experiment in Terror (1962) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Experiment in Terror (1962) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Experiment in Terror (1962) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Experiment in Terror (1962) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Experiment in Terror (1962) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Experiment in Terror (1962) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Experiment in Terror (1962) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Experiment in Terror (1962) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Experiment in Terror (1962) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Experiment in Terror (1962) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Experiment in Terror (1962) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Experiment in Terror (1962) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Experiment in Terror (1962) met Glenn Ford kopen of huren op Apple TV in België.