Bingo: O Rei das Manhãs 2017

  • 8.0 369 stemmen
  • 113 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Augusto Mendes is een alleenstaand vader en een nietszeggende acteur, die ook low-budget soft pornofilms maakt om te overleven en om zijn kind groot te brengen in São Paulo. Hij doet auditie en wordt de clown en gastheer van een tv-show voor kinderen: Bingo. De show wordt een doorslaand succes op de Braziliaanse televisie en maakt Bingo de meest populaire clown in het land. Achter de schermen bereikt Augusto het rocksterleven waar hij altijd van heeft gedroomd. Ondanks zijn bekendheid als Bingo, moet Augusto leven met een ongemakkelijke paradox: een contractclausule verbiedt dat Bingo zijn ware identiteit onthult. Hoewel hij een nationale beroemdheid is die zich verkleed als Bingo, blijft hij een onbekende acteur als hij zijn kostuum niet draagt. Deze frustratie heeft invloed op zijn zoon, met wie hij zijn geheim deelt. Zijn vader heeft nauwelijks meer tijd voor hem.


Stream Bingo: O Rei das Manhãs (2017) online in België

Wil je Bingo: O Rei das Manhãs (2017) kijken? Is de film Bingo: O Rei das Manhãs met Vladimir Brichta te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bingo: O Rei das Manhãs kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 24 augustus 2017
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures & Gullane Entretenimento
  • Productielanden Brazil
  • Trefwoorden Clown, Fame & 1980s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bingo: O Rei das Manhãs (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bingo: O Rei das Manhãs (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bingo: O Rei das Manhãs (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.