Serenity (1961) poster

Serenity 1961

  • 6.8 4 stemmen
  • 70 min
  • Historisch Drama

De dokter Dimitris Vellis en zijn veel jongere vrouw Irene, afkomstig uit Klein-Azië, vestigen zich, net als veel andere vluchtelingen, in Anavyssos. Irini, in plaats van het verbouwen van voedselproducten – granen, wijnstokken of tuinbouw – zoals aanbevolen door de overheid, geeft er de voorkeur aan rozen te kweken. Hun dorpsgenoten hebben hun eigen problemen: Fotis Glaros, die op een dag zijn veld aan het graven is, staat voor een oud standbeeld, maar verbergt dit feit ijverig. Een dame, die met spanning wacht op de terugkeer van haar zoon van het front, hoort het onaangename nieuws van zijn dood. Dimitris heeft het gevoel dat zijn huwelijk kapot is, en aan de andere kant kan hij niet overweg met de andere Klein-Azië-vluchtelingen. Irene, die de impasse voelt, ontwortelt in een moment van wanhoop de rozenstruiken.


Stream Serenity (1961) online in België

Wil je Serenity (1961) kijken? Is de film Serenity met Norma Valdi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Serenity kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 25 juni 1961
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Historisch & Drama
  • Productiebedrijven Serenity Pictures
  • Productielanden United States of America & Greece
  • Trefwoorden Rose garden, Rape, Marriage crisis, Refugee, Prisoner of war, Migration, Strangulation, Avant-garde, Displacement, Grave robber, Peace treaty & Statue.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Serenity (1961) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Serenity (1961) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Serenity (1961) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Serenity (1961) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Serenity (1961) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Serenity (1961) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.