Jim Button en de Stad van de Draken 2018

Originele titel: Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer

  • 6.5 155 stemmen
  • 110 min
  • Avontuur Familie Fantasie
Trailer afspelen

Lummerland, het eiland met twee bergen in de grote oceaan, is te klein geworden om al haar inwoners een woonplaats te geven. De hier als baby gestrande weesjongen Jim Knopf wil daarom vertrekken, samen met zijn beste vriend Lukas, de machinist op het eiland. Op weg naar de grote wijde wereld, beleven de twee een aantal avonturen die hen leiden naar de zee, in de lucht, de woestijn, naar Mandala en naar de drakenstad van mevrouw Mahlzahn brengen.


Stream Jim Button en de Stad van de Draken (2018) online in België

Wil je Jim Button en de Stad van de Draken (2018) kijken? Is de film Jim Button en de Stad van de Draken met Henning Baum te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jim Button en de Stad van de Draken kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Jim Button en de Stad van de Draken te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Jim Button en de Stad van de Draken (2018)
Huur Jim Button en de Stad van de Draken (2018)
Download ondertiteling voor deze film Jim Knopf und Lukas der Lokomotivführer (2018)
Jim.Button.and.Luke.The.Engine.Driver.2018.1080p.BluRay.x264-JustWatch Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 maart 2018
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Avontuur, Familie & Fantasie
  • Productie budget $12,500,000
  • Productiebedrijven Malao Film, Rat Pack Filmproduktion & Warner Bros. Entertainment Germany
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Island, Adventurer & Quest.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Jim Button en de Stad van de Draken (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jim Button en de Stad van de Draken (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jim Button en de Stad van de Draken (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jim Button en de Stad van de Draken (2018) met Henning Baum kopen of huren op Apple TV in België.