Mujeres al borde de un ataque de nervios 1988

  • 7.4 845 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

De sexy tv-actrice Pepa krijgt via haar antwoordapparaat de bons van haar minnaar Iván, net op het moment dat ze belangrijk nieuws ontvangt van haar dokter. Eerst wanhopig maar al snel hysterisch en woedend probeert ze Iván te pakken te krijgen voordat hij met een andere vrouw op reis vertrekt.


Stream Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) online in België

Wil je Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) kijken? Is de film Mujeres al borde de un ataque de nervios met Carmen Maura te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mujeres al borde de un ataque de nervios kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) streamen op MUBI & CineMember.

Stream Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) gratis
Download ondertiteling voor deze film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)
Mujeres.al.Borde.de.un.Ataque.de.Nervios.1988.DVDRip.DivX5.Ericb™ Downloaden
Women on the Verge of a Nervous Breakdown (1998) BluRay 1080p DTS-HD AC3 x264 NL-RetailSub REMUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 25 maart 1988
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $700,000
  • Opbrengst $7,179,298
  • Productiebedrijven El Deseo & Laurenfilm
  • Productielanden Spain
  • Trefwoorden Infidelity, Friendship, Airport, Madrid, spain, Suicide attempt, Pregnancy, Female friendship, Slapstick comedy, Female protagonist, Terrorism, Relationship, Nervous breakdown, Ex-wife, Mental health, Sleeping pill, Lies, Independent film, Apartment, Actress & Frustration.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) met Carmen Maura is te streamen op MUBI & CineMember.

Momenteel kun je Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) streamen op MUBI & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.