Striker's Mountain (1985) poster

Striker's Mountain 1985

  • 90 min
  • Actie Drama

Jake Striker runt een zeer exclusief skihotel en een professionele ski-school, hoog in de onmetelijk uitgestrekte Canadese bergen. Ondanks dat zijn klanten vaak tot de nationale top in de ski-sport behoren en dat "Striker's Mountain" een begrip is in de ski-wereld, kampt Jake met financiële problemen. De kosten van zijn ski-school, die uitsluitend met helikopters bereikbaar is, werden te hoog, zodat hij nieuwe financierders is gaan zoeken. Wanneer Jim McKay zich aankondigt, een top-zakenman in de wereld van toerisme en recreatie, slaat bij Jake en veel van zijn mensen de schrik om het hart. Zij hebben het angstige voorgevoel dat Jim van hun "uitverkoren" ski-oord een grote toeristische trekpleister wil gaan maken. Hun voorgevoel blijkt waar en erger nog, Jim lijkt hun enige kans op financiële redding te zijn. Tijdens al deze zakelijke spanningen speelt zich ondertussen een drama af in de sneeuw. Een van de allerbeste skiërs, een mooie jonge vrouw, is zoek.


Stream Striker's Mountain (1985) online in België

Wil je Striker's Mountain (1985) kijken? Is de film Striker's Mountain met Leslie Nielsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Striker's Mountain kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 november 1985
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Actie & Drama
  • Productie budget $2
  • Productiebedrijven CBC & Wacko Productions II
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Canada, Helicopter, Mountain, Snow, Snow skiing, Ski resort & Canadian rockies.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Striker's Mountain (1985) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Striker's Mountain (1985) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Striker's Mountain (1985) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Striker's Mountain (1985) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Striker's Mountain (1985) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Striker's Mountain (1985) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.