Verdi: Don Carlo 2013

  • 217 min
  • Muziek Drama Historisch
Trailer afspelen

Teatro Regio's heropleving in 2013 van hun zeer succesvolle productie van Verdi's Don Carlo uit 2006 viert de 40e verjaardag van de heropening van het theater in 1973. Met traditionele ensceneringen en uitbundig kostuumontwerp oogstte de productie veel bijval in de nationale en internationale pers, waarbij GB Opera de 'weelderige' setting en het Franse online muziektijdschrift ResMusica prees de beslissing van regisseur Hugo de Ana om de show 'in al zijn pracht' nieuw leven in te blazen. Don Carlo, hier weergegeven in de versie in vier bedrijven, is het fascinerende verhaal van de machtsstrijd tussen vader en zoon, overspel en liefde die grenst aan incest. De cast – onder de krachtige leiding van Gianandrea Noseda – staat onder leiding van de beroemde Mexicaanse tenor Ramón Vargas, en bevat ook Ludovic Tézier, die wordt geprezen als ‘een van de beste Verdiaanse zangers van onze tijd’


Stream Verdi: Don Carlo (2013) online in België

Wil je Verdi: Don Carlo (2013) kijken? Is de film Verdi: Don Carlo met Ramón Vargas te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Verdi: Don Carlo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 augustus 2013
  • Speelduur 217 minuten
  • Genres Muziek, Drama & Historisch
  • Productiebedrijven Opus Arte
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Opera & Verdi.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Verdi: Don Carlo (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Verdi: Don Carlo (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Verdi: Don Carlo (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Verdi: Don Carlo (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.