Professor Layton en de Eeuwige Diva 2009

Originele titel: レイトン教授と永遠の歌姫

  • 7.5 132 stemmen
  • 95 min
  • Familie Animatie Mysterie
Trailer afspelen

De Professor en Luke staan voor een nieuw raadsel als de jonge zangeres Janice Quatlane hen vertelt dat ze de geest van haar overleden vriendin heeft gezien. Een heer als Layton is kan deze jongedame in haar verwarring niet in de steek laten. Om het mysterie op te lossen gaan Luke en de Professor naar het wereldberoemde operahuis 'Crown Petone'. Daar gaat de laatste opera van de geniale componist Oswald Whistler in première. Daar, blijkt de voorstelling uit te lopen op een angstaanjagend spel: de winnaar maakt kans om onsterfelijk te worden! De sleutel tot dit raadsel ligt blijkbaar in het eeuwige leven.


Stream Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) online in België

Wil je Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) kijken? Is de film Professor Layton en de Eeuwige Diva met Yo Oizumi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Professor Layton en de Eeuwige Diva kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film レイトン教授と永遠の歌姫 (2009)
Midsomer Murders s03e03 Judgement Day Downloaden
Midsomer Murders s03e03 Judgement Day Downloaden
Midsomer.Murders.S03E03.Judgment.Day.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-HURTOM Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 1 december 2009
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Familie, Animatie & Mysterie
  • Productiebedrijven Level-5, P.A.WORKS, OLM, TBS, Shogakukan, TOHO, East Japan Marketing & Communications, Hakuhodo DY Media Partners, Pony Canyon, Shogakukan-Shueisha Productions, d-rights & Amuse Soft Entertainment
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Professor Layton en de Eeuwige Diva (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.