Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) poster

Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren 2006

  • Komedie Muziek

Gedurende het theaterseizoen 04/05 speelden Acda en de Munnik meer dan 100 keer de muziektotaalproduktie "Ren Lenny Ren". Uitverkochte zalen, waaronder twee weken lang het Koninklijk Theater Carré, en een cast met bekende namen: o.a. Frank Lammers en Carice van Houten speelden de hoofdrollen in deze voorstelling. De welbekende liedjes van Acda en de Munnik zijn voor deze produktie in een nieuw en verrassend jasje gestoken. De DVD van de show bevat de integrale voorstelling, en via het menu kunnen ook uitsluitend de liedjes worden geselecteerd. Het bonusmateriaal bestaat deze keer uit een bloedstollend "behind the scenes" tafereel...kijk en huiver!


Stream Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) online in België

Wil je Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) kijken? Is de film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Vrijdag 31 maart 2006
  • Genres Komedie & Muziek
  • Trefwoorden Stand-up comedy & Musical duo.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Acda & de Munnik: Ren Lenny Ren (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.