Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) poster

Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood 2016

  • 8 1 stemmen
  • 93 min
  • Documentaire

In deze nieuwe documentaire onderzoekt Susan Kemp het leven en werk van de grote Britse regisseur Antonia Bird, die in 2013 overleed. Bird baande een weg vanuit het radicale broeinest van het Royal Court Theatre in de jaren zeventig, via de baanbrekende begindagen van EastEnders en Casualty in de jaren 80, helemaal naar Hollywood in de jaren 90 en weer terug. Ze had altijd iets dringends te zeggen, maar haar carrière was een lange strijd om haar stem te laten horen. Met veel van haar nauwe medewerkers, waaronder Robert Carlyle, Irvine Welsh, Kate Hardie en Mark Cousins, is deze documentaire de eerste die de nalatenschap van Bird onderzoekt en haar plaatst waar ze thuishoort: een van de belangrijkste Britse film-, tv- en theaterregisseurs van de afgelopen jaren. haar tijdperk.


Stream Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) online in België

Wil je Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) kijken? Is de film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood met Antonia Bird te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 mei 2016
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productielanden United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Antonia Bird: From EastEnders to Hollywood (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.