La Danseuse 2016

  • 6.6 196 stemmen
  • 108 min
  • Drama Historisch
Trailer afspelen

Na de dood van haar vader verlaat de 25-jarige Marie-Louise de westkust en gaat naar haar moeder in New York om haar droom te verwezenlijken: actrice worden. Tijdens een opvoering op het podium wordt door toeval de "Serpentine Dance" geboren, een sierlijke beweging. Het publiek is meteen in de ban en Marie-Louise wordt Loïe Fuller en vertrekt naar Parijs waar ze door onder andere Toulouse Lautrec en de gebroeders Lumière wordt bewonderd. De Electric Fairy wordt een icoon en het brandende symbool van een generatie. Maar een ontmoeting met de jonge, betoverende Isadora Duncan zal haar turbulente liefdesrelatie met Louis en haar complexe relatie met haar assistent Gabrielle verstoren, net als de essentie van haar kunst.


Stream La Danseuse (2016) online in België

Wil je La Danseuse (2016) kijken? Is de film La Danseuse met SoKo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La Danseuse kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je La Danseuse (2016) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film La Danseuse te kopen op Apple TV & Google Play Movies. La Danseuse (2016) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream La Danseuse (2016) gratis
Koop La Danseuse (2016)
Huur La Danseuse (2016)
Download ondertiteling voor deze film La Danseuse (2016)
La Danseuse Retail DVD Downloaden
Die Taenzerin 2016 German 1080p BluRay AVC-XQiSiT Downloaden
La.Danseuse.[The.Dancer].2016.1080p.BRRip.x264.AC3.HORiZON-ArtSubs Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 28 september 2016
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $2,000,000
  • Productiebedrijven Les Productions du Trésor, Wild Bunch, Les Films du Fleuve, Sirena Film, Orange Studio & RTBF
  • Productielanden Belgium, Czech Republic & France
  • Trefwoorden Dance, Suicide, Dancer, France, Dance performance, Lesbian relationship, Lgbt, Woman director, Cabaret dancer, Serpentine dance, Belle epoque & Paris national opera.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film La Danseuse (2016) met SoKo is te streamen op CineMember. La Danseuse (2016) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. La Danseuse (2016) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je La Danseuse (2016) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film La Danseuse (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film La Danseuse (2016) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je La Danseuse (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La Danseuse (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La Danseuse (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La Danseuse (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La Danseuse (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La Danseuse (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La Danseuse (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film La Danseuse (2016) met SoKo kopen of huren op Apple TV in België.