Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) poster

Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest 2016

  • 60 min
  • Familie Fantasie

Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen voor de grote wedstrijd van het wonderlijke muziekfeest. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest! Vindt geitje Benjamin uiteindelijk zijn instrument? Wat is Heks van plan? En hoe moet het met de verdwaalde juffrouw en haar leerlingen op het muziekfeest? Vinden zij ooit nog hun weg terug naar huis?


Stream Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) online in België

Wil je Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) kijken? Is de film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest met Amy Galatá te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 april 2016
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Familie & Fantasie
  • Productiebedrijven Efteling B.V.
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Fairy tale.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sprookjesboom de Musical - Een Wonderlijk Muziekfeest (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.