Rabid 2019

  • 5.8 215 stemmen
  • 107 min
  • Sciencefiction Horror
Trailer afspelen

Rose is een stille en bescheiden vrouw wier droom het is om het te maken als ontwerpster. Tot een vreselijk ongeluk roet in het eten gooit en ze onherkenbaar en vol littekens door het leven moet. Ze zoekt hulp via een radicale en experimentele stamceltherapie die aanslaat en van haar weer een mooie vrouw maakt. Wat Rose echter zal ondervinden, is dat alle goede dingen in het leven met een prijs komen. Dit geldt ook voor deze therapie...


Stream Rabid (2019) online in België

Wil je Rabid (2019) kijken? Is de film Rabid met Laura Vandervoort te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rabid kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Rabid (2019) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Rabid te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Rabid (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Rabid (2019) gratis
Stream Gratis met advertenties Rabid (2019)

Download Rabid (2019) Nederlandstalige ondertiteling
rabid.2019.1080p.web.dl.dd5.1.hevc.x265 Downloaden
Rabid.2019.1080p.BluRay.x264-GETiT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 december 2019
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Sciencefiction & Horror
  • Productiebedrijven Back 40 Films & Media Finance Capital
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Gore, Motorcycle crash, Fashion designer, Remake, Outbreak, Murder, Cancer, Rabies, Woman director & Medical experiment.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Rabid (2019) met Laura Vandervoort is te streamen op Amazon Prime Video. Rabid (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Rabid (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Rabid (2019) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Rabid (2019) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Rabid (2019) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Rabid (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rabid (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rabid (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rabid (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rabid (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rabid (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rabid (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Rabid (2019) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Rabid (2019) onbeperkt gratis kijken.

Rabid (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Rabid (2019) met Laura Vandervoort kopen of huren op Apple TV in België.