Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) poster

Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court 2015

  • 60 min
  • Documentaire TV Film

Lucy Worsley en David Starkey vieren de 500ste verjaardag van Hampton Court, het mooiste overgebleven Tudor-gebouw van Groot-Brittannië. Hampton Court, het plezierpaleis van Henry VIII, was een toonbeeld van koninklijke pracht en ceremonie - en de belangrijkste gebeurtenis van allemaal was de doop van Henry's langverwachte zoon, Prins Edward, op 15 oktober 1537. Lucy en David onderzoeken hoe Tudor-kunst , architectuur en ritueel kwamen samen voor deze gedenkwaardige gelegenheid. Op basis van historische gegevens en met de hulp van een team van experts bootsen ze de belangrijkste elementen van de doopceremonie na, waaronder een prachtige optocht door Hampton Court, waarbij bijna 100 mensen in volledig Tudor-kostuum betrokken waren.


Stream Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) online in België

Wil je Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) kijken? Is de film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court met Lucy Worsley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 10 januari 2015
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Documentaire & TV Film
  • Productiebedrijven BBC
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Tudor & British monarchy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Britain's Tudor Treasure: A Night at Hampton Court (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.