Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) poster

Cleopatra's Palace: In Search of a Legend 1999

  • 52 min
  • Documentaire

In de oude haven van Alexandrie, Egypte, ontdekte Frank Giddio op de bodem van de zee het eiland Antihorros. Vanuit hier heerste Cleopatra over haar rijk en ze overleed er samen met haar minnaar Marcus Antonius. De zoektocht naar maar mausoleum in het troebele water leverde vele waardevolle ontdekkingen op. Over de hobbelige wegen, vond Giddio o.a. prestigieuze sfinxen en beelden van Cleopatra als Isis, een Egyptische godin. Het eeuwenoude mysterie wordt gedeeltelijk onthuld gedurende deze fantastische documentaire.


Stream Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) online in België

Wil je Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) kijken? Is de film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend met Omar Sharif te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cleopatra's Palace: In Search of a Legend kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 14 maart 1999
  • Speelduur 52 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Cinenova & Point du Jour
  • Productielanden Canada & France
  • Trefwoorden Ancient egypt & Discovery.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cleopatra's Palace: In Search of a Legend (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.