Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) poster

Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! 2012

  • 7.5 1 stemmen
  • Komedie

Bert Kruismans pakt het laatste taboe aan: geld. Want, wie zegt dat hij voor geld niet te koop is, heeft simpelweg zijn prijs nog niet gehoord. En wie eindelijk binnen is, is meestal zo bang dat hij amper nog buiten komt. Want wie praat er graag over geld! Misschien wel over dat van een ander, maar over dat van onszelf? Wie het niet heeft, wil het heel graag. Wie het wel heeft, krijgt er vaak problemen mee. Geld doet rare dingen met een mens. En een mens doet rare dingen met geld. In ‘Geen gezeik iedereen rijk’ geeft Bert zijn eigen visie op de financiële crisis, de kleine aandeelhouder en de graaicultuur. Maar hij onderzoekt ook waar we ons geld allemaal aan uitgeven en waarom. Het levert ruim één uur 45 minuten herkenbare comedy op over de absurde uitwassen van het menselijk gedrag. Van nouveau riche, die zweren bij golfen, tot ex-klasgenoten die op een reünie proberen te pochen met hun allernieuwste status symbool: een jonge vriendin.


Stream Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) online in België

Wil je Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) kijken? Is de film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


  • Verschijningsdatum Woensdag 10 oktober 2012
  • Genres Komedie
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bert Kruismans: Geen gezeik, iedereen rijk! (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.