The Show 2017

  • 5.6 198 stemmen
  • 105 min
  • Drama
Trailer afspelen

De film draait om een spelshow waarin de deelnemers hun levens beëindigen voor het vermaak van het publiek. Adam Rogers (Duhamel) is de gastheer van het programma die er alles aan doet om de kijkcijfers te zien rijzen, dit omdat hij anders zijn baas Ilana Katz (Janssen) op zijn nek krijgt. Mason Washington, een familieman die moeite heeft om voor zijn gezinsleden te zorgen besluit zich aan te melden voor de show.


Stream The Show (2017) online in België

Wil je The Show (2017) kijken? Is de film The Show met Josh Duhamel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Show kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Show (2017) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Show te kopen op Apple TV & Amazon Video. The Show (2017) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Show (2017) gratis
Stream Gratis met advertenties The Show (2017)
Koop The Show (2017)
Huur The Show (2017)
Download ondertiteling voor deze film The Show (2017)
This.Is.Your.Death.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-SUM Downloaden
This Is Your Death.2017.WEB-DL.x264-FG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 21 september 2017
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Weedon Media, Dobre Films & Lighthouse Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Suicide, Sibling relationship, Nurse, Janitor, Tv host, Network, Assisted suicide & Fictional reality tv.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Show (2017) met Josh Duhamel is te streamen op Amazon Prime Video. The Show (2017) is te koop op Apple TV & Amazon Video. The Show (2017) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video. The Show (2017) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je The Show (2017) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film The Show (2017) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film The Show (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Show (2017) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Show (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Show (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Show (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Show (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Show (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Show (2017) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Show (2017) onbeperkt gratis kijken.

The Show (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Show (2017) met Josh Duhamel kopen of huren op Apple TV in België.