Pokémon: De terugkeer van Mewtwo 2001

Originele titel: ポケットモンスター ミュウツー! 我ハココニ在リ MEWTWO SAGA

  • 6.7 372 stemmen
  • 75 min
  • Animatie Familie Actie Avontuur Drama Fantasie
Trailer afspelen

Diep in een afgelegen gebied van de Johto regio is een plaats met kristalhelder water, verboden bergen en een geheim. Mewtwo en andere gekloonde en superkrachtige Pokémon hebben eindelijk een huis gevonden waar ze kunnen leven en gedijen, ver weg van de nieuwsgierige ogen en harde oordelen van de mensen. In Pokémon: The First Movie, verwijderde Mewtwo alle sporen van zijn strijd met Mew, van zijn bestaan en van die van de andere klonen. Ieders geheugen werd gewist, behalve die van Giovanni's, de kwade kracht achter Mewtwo's ontstaan. De sluwe leider van Team Rocket heeft echter het idyllische toevluchtshaven van Mewtwo ontdekt en wil nog steeds Mewtwo aan zijn wil onderwerpen. Het lot wil echter dat Ash, Pikachu en hun vrienden ook het oord hebben ontdekt.


Stream Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) online in België

Wil je Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) kijken? Is de film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo met Rica Matsumoto te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pokémon: De terugkeer van Mewtwo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film ポケットモンスター ミュウツー! 我ハココニ在リ MEWTWO SAGA (2001)
Pokemon - Mewtwo Returns Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 augustus 2001
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Actie, Avontuur, Drama & Fantasie
  • Productiebedrijven Anime World Osaka, OLM, Shogakukan Production, Snow Light Staff, Studio Jack, TV Tokyo & East Japan Marketing & Communications
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Based on video game, Anime, Original video animation (ova) & Based on tv series.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Pokémon: De terugkeer van Mewtwo (2001) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.