Berlin Syndrome 2017

  • 6.0 616 stemmen
  • 116 min
  • Mysterie Drama Horror
Trailer afspelen

Tijdens een vakantie in Berlijn ontmoet Clare, een Australische fotojournaliste, Andi, een charismatische lokale man. Vrijwel direct ontstaat er een aantrekkingskracht tussen hen waarna een passievolle nacht volgt. Maar wat in eerste instantie het begin lijkt te zijn van romantiek krijgt een sinistere wending, wanneer Clare de volgende dag wakker wordt en er achter komt dat Andi naar zijn werk is en haar opgesloten heeft in zijn appartement. Daarbij komt dat Andi niet van plan is haar ooit te laten gaan.


Stream Berlin Syndrome (2017) online in België

Wil je Berlin Syndrome (2017) kijken? Is de film Berlin Syndrome met Teresa Palmer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Berlin Syndrome kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Berlin Syndrome te kopen op Google Play Movies. Berlin Syndrome (2017) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop Berlin Syndrome (2017)
Huur Berlin Syndrome (2017)
Download ondertiteling voor deze film Berlin Syndrome (2017)
Berlin.Syndrome.2017.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT Downloaden
Berlin.Syndrome.2017.DVDRip.x264-PSYCHD Downloaden
Berlin.Syndrome.2017.LiMiTED.1080p.BluRay.x264-VETO Downloaden
Berlin.Syndrome.2017.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 20 april 2017
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Mysterie, Drama & Horror
  • Opbrengst $397,783
  • Productiebedrijven Photoplay Films, Screen Australia, Memento Films International, Film Victoria, Aquarius Films, Fulcrum Media Finance & DDP Studios
  • Productielanden Australia
  • Trefwoorden Berlin, germany, Stockholm syndrome, Based on novel or book, Hostage, Photojournalism & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Berlin Syndrome (2017) is te koop op Google Play Movies. Berlin Syndrome (2017) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Berlin Syndrome (2017) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Berlin Syndrome (2017) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Berlin Syndrome (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Berlin Syndrome (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Berlin Syndrome (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Berlin Syndrome (2017) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.