Tallulah 2016

  • 6.7 699 stemmen
  • 111 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Tallulah is een jonge, impulsieve en onvolwassen vrouw die samen met haar vriend Nico al enkele jaren door de Verenigde Staten toert met een camper. Ze hebben geen cent te makken en Nico wil wel graag weer naar huis en zich met Tallulah settelen en met haar trouwen. Wanneer zij hier echter niets voor voelt verlaat Nico haar plotsklaps. Tallulah vertrekt naar New York en zet haar impulsieve gedrag voort. Ze kidnapt een jonge peuter uit de handen van een onverantwoordelijke moeder. Tegenover Margo, de moeder van haar ex-vriend, doet ze alsof het haar eigen kind is. Tallulah weet echter totaal niet hoe ze een kind moeten verzorgen en de stugge Margo wordt overvallen door haar impulsieve gedrag, maar toch ontstaat er langzaamaan een hechte band tussen de twee vrouwen.


Stream Tallulah (2016) online in België

Wil je Tallulah (2016) kijken? Is de film Tallulah met Elliot Page te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tallulah kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Tallulah (2016) streamen op Netflix.

Stream Tallulah (2016) gratis
Download ondertiteling voor deze film Tallulah (2016)
Stargate.Universe.S02E14.Hope.PROPER.HDTV.XviD-FQM Downloaden
Stargate Universe Season 2 Episode 14 - Hope Downloaden
Stargate.Universe.S02E14.Hope.1080p.AMZN.WEBRip.DD5.1.H.264-ViSUM Downloaden
Stargate.Universe.s02e14.Hope.720p.BluRay.x264-BORDURE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 2 juni 2016
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven Route One Films & Ocean Blue Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city, Van, Baby, Kidnapping, Painting, Neglect, Mistaken identity, Money, Theft, Neglected child, Motherhood, Homeless, Book signing, Reading a book, Woman director, Estrangement, Estranged son & Based on short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tallulah (2016) met Elliot Page is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Tallulah (2016) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Tallulah (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tallulah (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tallulah (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tallulah (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tallulah (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Tallulah (2016) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Tallulah (2016) onbeperkt gratis kijken.

Tallulah (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tallulah (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tallulah (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tallulah (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.