Cien años de perdón 2016

  • 6.3 358 stemmen
  • 96 min
  • Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Op een regenachtige ochtend beroven zes mannen in Valencia de hoofdvestiging van een bank. Wat aanvankelijk een zorgvuldig geplande en eenvoudige bankroof lijkt te gaan worden, pakt heel anders uit als de tunnels die ze hebben gegraven door de regen onderlopen. De beveiligers blijken bovendien niet te zijn omgekocht, waardoor de bendeleden elkaar niet meer vertrouwen en de roof helemaal verkeerd dreigt te gaan.


Stream Cien años de perdón (2016) online in België

Wil je Cien años de perdón (2016) kijken? Is de film Cien años de perdón met Luis Tosar te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cien años de perdón kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 3 maart 2016
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Misdaad & Thriller
  • Productie budget $6,700,000
  • Opbrengst $9,074,836
  • Productiebedrijven Vaca Films, Morena Films, Telefónica Studios, Invasor Producción, K & S Films, Mare Nostrum Productions, Mediaset España, Movistar+, Canal+ España, Eurimages, INCAA, Ibermedia, Canal+, Telecinco Cinema, Telefe, Hispano Foxfilms S.A.E., 20th Century Fox & Fox International Productions Spain
  • Productielanden Argentina, France, Spain & United States of America
  • Trefwoorden Government, Gang of thieves, Bank robbery, Hostage situation, Safecracker, Hostage negotiator, Crooked politician, Political corruption, Safe deposit box & Valencia, spain.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Cien años de perdón (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Cien años de perdón (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cien años de perdón (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cien años de perdón (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cien años de perdón (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cien años de perdón (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.