Little Big Soldier 2010

Originele titel: 大兵小将

  • 6.8 293 stemmen
  • 96 min
  • Actie Komedie Avontuur
Trailer afspelen

Little Big Soldier gaat over de vriendschap tussen een soldaat en een generaal in de oude Chinese Qin Dynasty. Een oude soldaat (Jackie Chan) ontvoert de jonge generaal van een vijandelijke staat en neemt hem mee op een lange reis om de beloning te incasseren.


Stream Little Big Soldier (2010) online in België

Wil je Little Big Soldier (2010) kijken? Is de film Little Big Soldier met Jackie Chan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Little Big Soldier kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Little Big Soldier te kopen op Apple TV. Little Big Soldier (2010) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Little Big Soldier (2010)
Huur Little Big Soldier (2010)
Download ondertiteling voor deze film 大兵小将 (2010)
Little.Big.Soldier.2010.BRRip.720p.H264-3Li Downloaden
Little.Big.Soldier.2010.BluRay.1080p.DTS.X264-CHD Downloaden
Little.Big.Soldier.2010.DVDRip.XviD-XTM Downloaden
Little.Big.Soldier.2010.DVDRip.XviD-CoWRY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 14 februari 2010
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Avontuur
  • Productie budget $25,000,000
  • Productiebedrijven Bona Entertainment, Jackie & JJ Productions, Universal Culture, Beijing Dragon Garden Culture & Art & Talent International Film Cultural Company
  • Productielanden China & Hong Kong
  • Trefwoorden Martial arts, Showdown, Escape, General, Musician, Slavery, Blood splatter, Duel, Soldier, Dark hero & Samurai sword.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Little Big Soldier (2010) is te koop op Apple TV. Little Big Soldier (2010) kan je in België huren op Apple TV.

De film Little Big Soldier (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Little Big Soldier (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Little Big Soldier (2010) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Little Big Soldier (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Little Big Soldier (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Little Big Soldier (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Little Big Soldier (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Little Big Soldier (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Little Big Soldier (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Little Big Soldier (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Little Big Soldier (2010) met Jackie Chan kopen of huren op Apple TV in België.