Reis naar het noorden 2015

Originele titel: Tout en haut du monde

  • 7.4 152 stemmen
  • 81 min
  • Avontuur Animatie Drama Familie
Trailer afspelen

Sasha is een slim en doortastend meisje van 15 jaar dat opgroeit in het aristocratische milieu van St. Petersburg aan het einde van de 19e eeuw. Ze is groot bewonderaar van haar opa, een bekende ontdekkingsreiziger die niet meer terugkwam van een expeditie naar de Noordpool.


Stream Reis naar het noorden (2015) online in België

Wil je Reis naar het noorden (2015) kijken? Is de film Reis naar het noorden met Christa Théret te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Reis naar het noorden kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Reis naar het noorden (2015) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Reis naar het noorden te kopen op Sooner & Amazon Video. Reis naar het noorden (2015) is te huur op Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Reis naar het noorden (2015) gratis
Koop Reis naar het noorden (2015)
Huur Reis naar het noorden (2015)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 10 december 2015
  • Speelduur 81 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie, Drama & Familie
  • Productiebedrijven Maybe Movies, 2 Minutes, Noerlum Studios, France 3 Cinéma & Sacrebleu Productions
  • Productielanden Denmark & France
  • Trefwoorden Ship, Coming of age & Journey.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Reis naar het noorden (2015) met Christa Théret is te streamen op Sooner & CineMember. Reis naar het noorden (2015) is te koop op Sooner & Amazon Video. Reis naar het noorden (2015) kan je in België huren op Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Reis naar het noorden (2015) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Reis naar het noorden (2015) is te koop op streamingdienst Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Reis naar het noorden (2015) huren op Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Reis naar het noorden (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Reis naar het noorden (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Reis naar het noorden (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Reis naar het noorden (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Reis naar het noorden (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Reis naar het noorden (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Reis naar het noorden (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Reis naar het noorden (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.