What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) poster

What She Said: The Art of Pauline Kael 2019

  • 6.5 12 stemmen
  • 98 min
  • Documentaire

Pauline Kael (1919-2001) was ongetwijfeld een van de grootste namen in de filmkritiek. Ze is geboren in Californië, schreef haar eerste recensie in 1953 en sloot zich in 1968 aan bij 'The New Yorker'. Geprezen om haar zeer eigenzinnige en pittige schrijfstijl en bekritiseerd vanwege haar subjectieve en soms meedogenloze recensies, was Kael's schrijven verfrissend en intens geworteld in haar ervaringen. van het kijken naar een film als lid van het publiek. Geliefd en gehaat in gelijke mate – geliefd door andere critici voor wie ze enorm invloedrijk was, en gehaat door filmmakers wier films ze vernielde – Kael vernietigde films die sindsdien klassiekers zijn geworden, zoals The Sound of Music, en was opgetogen over anderen, zoals Bonnie en Clyde . Ze was zich ook bewust van de voortdurende moeilijkheden voor vrouwen die in films en filmkritiek werkten, en vocht fel tegen seksisme, zowel in haar recensies als in haar media-optredens.


Stream What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) online in België

Wil je What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) kijken? Is de film What She Said: The Art of Pauline Kael met Pauline Kael te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je What She Said: The Art of Pauline Kael kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 maart 2019
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven 29Pictures
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. What She Said: The Art of Pauline Kael (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.