Why always the same story? 2015

Originele titel: तमाशा

  • 6.6 138 stemmen
  • 139 min
  • Romantiek Drama Komedie
Trailer afspelen

Op een exotisch, verlaten eiland ver weg begint het verhaal van Ved en Tara. Ved is opgegroeid met verhalen. Als kind in Simla haalde hij geld op of soms steelde hij het, zodat een oude verhalenverteller hem een verhaal zou vertellen. Verhalen als Ramayan, Helen of Troy, Laila Majnu, Heer Ranjha, Aladdin en Romeo Juliet. De verhalenverteller zei altijd tegen Ved dat alle verhalen hetzelfde zijn. Ved wil dat zijn verhaal met Tara anders is. Daarom besluiten ze niet tegen elkaar te zeggen wie ze echt zijn en in plaats daarvan alleen leugens over elkaar te vertellen. Maar ze zien elkaar toch nog een keer. De vraag is dan ook of ze hun verhaal een andere wending kunnen geven zoals zij dat willen. Is de muze in staat om van een gewone man een kunstenaar te maken. Is Ved in staat de belemmering van het gewone bestaan te doorbreken en kan hij worden zoals Tara hem ziet, de uitbundige verhalenverteller.


Stream Why always the same story? (2015) online in België

Wil je Why always the same story? (2015) kijken? Is de film Why always the same story? met Ranbir Kapoor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Why always the same story? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 november 2015
  • Speelduur 139 minuten
  • Genres Romantiek, Drama & Komedie
  • Productiebedrijven Window Seat Films, UTV Motion Pictures & Nadiadwala Grandson Entertainment
  • Productielanden India
  • Trefwoorden Storytelling & Nonlinear timeline.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Why always the same story? (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Why always the same story? (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Why always the same story? (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Why always the same story? (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Why always the same story? (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Why always the same story? (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.