Les jolies choses (2001) poster

Pretty Things 2001

Originele titel: Les jolies choses

  • 5.1 42 stemmen
  • 105 min
  • Drama

Marie en Lucie zijn een ééneiige tweeling. Op het eerste gezicht houden ze van elkaar, maar diep vanbinnen haten ze elkaar. Lucie is het voorbeeld bij uitstek van oppervlakkigheid. Ze is dol op blitse wagens, playboys en decadente seks. Marie daarentegen is integer en authentiek. Geen make-up, geen hippe kleren, een eenvoudig leven en slechts één man: Sébastien. Aangezien Lucie gefascineerd is door de showbusiness, krijgt ze ook de mogelijkheid om zangeres te worden. Een droom wordt werkelijkheid, ware het niet dat ze niet kan zingen in tegenstelling tot haar zus die aanvaardt om Lucie op het podium te vervangen. Wanneer Marie op een nacht na haar optreden bij Lucie aankomt, ontdekt ze dat haar zus zelfmoord heeft gepleegd. Deze tragedie is voor Marie een geluk bij een ongeluk: nu kan ze eindelijk het verboden leven van Lucie leiden.


Stream Pretty Things (2001) online in België

Wil je Pretty Things (2001) kijken? Is de film Pretty Things met Marion Cotillard te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pretty Things kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Pretty Things te kopen op Apple TV. Pretty Things (2001) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Pretty Things (2001)
Huur Pretty Things (2001)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 november 2001
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven M6 Films, C.A.P.A.C. & Hugo Films
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Pretty Things (2001) is te koop op Apple TV. Pretty Things (2001) kan je in België huren op Apple TV.

De film Pretty Things (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Pretty Things (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pretty Things (2001) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pretty Things (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pretty Things (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pretty Things (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Pretty Things (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Pretty Things (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pretty Things (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pretty Things (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Pretty Things (2001) met Marion Cotillard kopen of huren op Apple TV in België.