Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein 1999

  • 6.8 138 stemmen
  • 78 min
  • Animatie Komedie Familie
Trailer afspelen

De Chipmunks werken in het pretpark, Majestic Movie Studios, in een zangattractie.En weten niet dat de echte Dr. Frankenstein zich in een nieuwe attractie bevindt genaamd 'Frankenstein's Castle'. Nadat Alvin een gekke busrit heeft gereden, missen ze hun volgende optreden en worden ze na sluitingstijd opgesloten in het park. Dr. Frankenstein vind dat het kasteel niet eng genoeg is en creëert opnieuw de echte Frankenstein en nadat het monster de jongens vindt, begint een wild en gek avontuur!


Stream Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) online in België

Wil je Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) kijken? Is de film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein met Ross Bagdasarian, Jr. te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 28 september 1999
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Animatie, Komedie & Familie
  • Productiebedrijven Universal Cartoon Studios, Bagdasarian Productions & Universal Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Chipmunk & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Alvin and the Chipmunks Meet Frankenstein (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.