Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) poster

Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film 2014

  • 7.8 4 stemmen
  • 131 min
  • Documentaire

Winnaar Beeld en Geluid IDFA Award for Dutch Documentary. Als in 2003 optimistisch wordt begonnen aan de verbouwing van het Rijksmuseum denkt men de deuren te kunnen heropenen in 2008. De restauratie wordt echter vanaf het begin geplaagd door stroeve tegenkrachten, en de opening – inmiddels met nieuwe directeur Wim Pijbes – laat op zich wachten tot 2013. Tien jaar lang filmde Oeke Hoogendijk achter de gesloten deuren van het Rijksmuseum. Het accent komt in de documentaire te liggen op wat achter de schermen de hoofdzaak was én is: de kunst, al die jaren grotendeels opgeslagen in onafzienbare depots in de polder, en de mensen achter die kunst. De conservatoren werkend aan de inrichting van hun nieuwe zalen; de directeuren, die op vele fronten strijd moeten leveren; de huismeester, die al die jaren dag en nacht ‘zijn’ gebouw scherp in de gaten houdt.


Stream Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) online in België

Wil je Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) kijken? Is de film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film met Taco Dibbets te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 14 december 2014
  • Speelduur 131 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Column Film & Discours Film
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Museum & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Het Nieuwe Rijksmuseum - De Film (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.