Onder het Hart 2015

  • 6.1 8 stemmen
  • 98 min
  • Drama
Trailer afspelen

Onder het Hart gaat over Masha (Kim van Kooten), een biologe van 37 jaar, niet op haar mondje gevallen en vaker gekwetst in de liefde. Zij ontmoet Luuk (Koen de Graeve), een gedreven huisarts van 47 jaar met twee tienerdochters en redelijk recent, een ex-vrouw (Lies Visschedijk). Tijdens een bezoekje aan een vlindertuin loopt hij door een onhandige manoeuvre de vrouw van zijn dromen tegen het lijf: Masha, die in die vlindertuin werkt. De aantrekkingskracht tussen de twee is onweerstaanbaar. De oplaaiende verliefdheid overvalt niet alleen het koppel. Luuks dochters hebben grote moeite om hun vaders nieuwe vriendin te accepteren en krijgen last van een loyaliteitsconflict, omdat ze niet willen kiezen tussen hun ouders. De moeder wil de nieuwe situatie én haar plaatsvervangster niet accepteren. Ondanks de spanningen in het gezin zetten Luuk en Masha de stap om samen een nieuw leven op te bouwen. Uitgerekend dan slaat het noodlot toe.


Stream Onder het Hart (2015) online in België

Wil je Onder het Hart (2015) kijken? Is de film Onder het Hart met Kim van Kooten te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Onder het Hart kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Onder het Hart (2015) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Onder het Hart te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Onder het Hart (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Onder het Hart (2015) gratis
Koop Onder het Hart (2015)
Huur Onder het Hart (2015)
Download ondertiteling voor deze film Onder het Hart (2015)
In the Heart (2014) Onder het hart DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 15 januari 2015
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Waterland Film, A Private View & The Film Kitchen
  • Productielanden Belgium & Netherlands
  • Trefwoorden New love, Cancer, Dying father, Ex-husband ex-wife relationship, Woman director & Butterflies.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Onder het Hart (2015) met Kim van Kooten is te streamen op Sooner & CineMember. Onder het Hart (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Onder het Hart (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Onder het Hart (2015) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Onder het Hart (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Onder het Hart (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Onder het Hart (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Onder het Hart (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Onder het Hart (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Onder het Hart (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Onder het Hart (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Onder het Hart (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Onder het Hart (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Onder het Hart (2015) met Kim van Kooten kopen of huren op Apple TV in België.