Billy Elliot: The Musical Live 2014

  • 8.2 63 stemmen
  • 162 min
  • Muziek Drama Historisch
Trailer afspelen

Billy Elliot the Musical is een musical gebaseerd op de film Billy Elliot uit 2000. 1984. De 11-jarige Billy Elliot woont in een mijnwerkersstadje in het noordoosten van Engeland. Zijn moeder is onlangs overleden en hij moet vaak op zijn demente oma passen. Zijn vader en oudere broer Tony, beide mijnwerkers, zitten thuis. Ze zijn in staking. Billy krijgt iedere week wat geld voor zijn boks lessen. Hij vindt het boksen helemaal niet leuk want hij bakt er niets van. Wanneer Billy weer eens moet nablijven om zijn boks oefeningen te doen, ziet hij de balletklas van mevrouw Wilkinson trainen. Iets in de bewegingen van de meisjes spreekt hem aan en Billy besluit om mee te doen. Met de muziek van Elton John en teksten van John Hall die ook het gelijknamige boek en scenario van de film schreef. Op 28 september 2014 werd de matinee van de musical wereldwijd uitgezonden naar diverse bioscopen, terwijl deze werd opgenomen in het Victoria Palace Theatre.


Stream Billy Elliot: The Musical Live (2014) online in België

Wil je Billy Elliot: The Musical Live (2014) kijken? Is de film Billy Elliot: The Musical Live met Elliott Hanna te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Billy Elliot: The Musical Live kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Billy Elliot: The Musical Live te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Billy Elliot: The Musical Live (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Billy Elliot: The Musical Live (2014)
Huur Billy Elliot: The Musical Live (2014)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 28 september 2014
  • Speelduur 162 minuten
  • Genres Muziek, Drama & Historisch
  • Opbrengst $3,400,000
  • Productiebedrijven Universal Pictures, Universal Stage Productions, Working Title Films, Tiger Aspect & The Old Vic
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Dance, Child abuse, Dancer, Northern england, Strike, Homophobia, Society, Loss of loved one, Solidarity, Sadness, Mine, Abusive father, Talent, National socialism, Musical, Street riots, Boxing school, Gay interest, Crude humor, Ballet, Cultural difference, Live, Live broadcast, Live performance, Cross dressing, Dead mother, Cultural, British politics, Gender roles, Mining town, British history, Ballet school, Smart kid, Non conformity, Exploring sexuality, Anti-capitalism, Poor kid, Stage musical, Christmas, 1980s, Gender identity, 80s style, Filmed theater, Christmas eve & Generational divide.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Billy Elliot: The Musical Live (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Billy Elliot: The Musical Live (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Billy Elliot: The Musical Live (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Billy Elliot: The Musical Live (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Billy Elliot: The Musical Live (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Billy Elliot: The Musical Live (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Billy Elliot: The Musical Live (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Billy Elliot: The Musical Live (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Billy Elliot: The Musical Live (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Billy Elliot: The Musical Live (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Billy Elliot: The Musical Live (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Billy Elliot: The Musical Live (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Billy Elliot: The Musical Live (2014) met Elliott Hanna kopen of huren op Apple TV in België.