Soaked in Bleach 2015

  • 7.0 169 stemmen
  • 100 min
  • Muziek Drama Documentaire Misdaad
Trailer afspelen

Een documentaire die met name gericht is op de mysteries rondom de dood van de leadzanger van Nirvana: Kurt Cobain. Een en ander wordt belicht door Tom Grant, een privédetective die ingehuurd werd door Courtney Love om haar toentertijd vermiste man op te sporen.


Stream Soaked in Bleach (2015) online in België

Wil je Soaked in Bleach (2015) kijken? Is de film Soaked in Bleach met Kurt Cobain te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Soaked in Bleach kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Soaked in Bleach te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Soaked in Bleach (2015) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Soaked in Bleach (2015)
Huur Soaked in Bleach (2015)
Download ondertiteling voor deze film Soaked in Bleach (2015)
Soaked.in.Bleach.2015.720p.BluRay.x264.AAC-ETRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 9 juni 2015
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Muziek, Drama, Documentaire & Misdaad
  • Productiebedrijven Valiant & DareDevil Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Private investigator, Gunshot wound, Reneactment & Possible suicide.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Soaked in Bleach (2015) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Soaked in Bleach (2015) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Soaked in Bleach (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Soaked in Bleach (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Soaked in Bleach (2015) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Soaked in Bleach (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Soaked in Bleach (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Soaked in Bleach (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Soaked in Bleach (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Soaked in Bleach (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Soaked in Bleach (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Soaked in Bleach (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Soaked in Bleach (2015) met Kurt Cobain kopen of huren op Apple TV in België.