太平轮(下):彼岸 2015

  • 5.3 30 stemmen
  • 131 min
  • Actie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Vervolg op “The Crossing” (2014). Dokter Zekun zit in een moeilijk parket. Zijn moeder wil dat hij trouwt met Meifang, de weduwe van zijn broer. Maar Zekun houdt van Masako, die hem veel brieven schrijft, die echter allemaal door zijn moeder worden verbrand. Yuzhen is wanhopig om aan boord te gaan van de Taiping, omdat zij ervan overtuigd is dat haar verloofde op haar staat te wachten in Taiwan. In het ziekenhuis, waar zij als vrijwilligster werkt, wordt zij kort herenigd met de zwaargewonde Daqing. Ook Yunfen, de zwangere vrouw van generaal Lei, gaat aan boord van de Taiping. Overladen met passagiers en vracht begint het schip in januari 1949 aan zijn rampzalige reis naar Taiwan…


Stream 太平轮(下):彼岸 (2015) online in België

Wil je 太平轮(下):彼岸 (2015) kijken? Is de film 太平轮(下):彼岸 met Zhang Ziyi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 太平轮(下):彼岸 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 30 juli 2015
  • Speelduur 131 minuten
  • Genres Actie, Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven Beijing Gallop Horse Film & TV Production, China Film Group Corporation, Lion Rock Productions, Yoozoo Pictures & Huace Film & TV
  • Productielanden China & United States of America
  • Trefwoorden Revolution, Chinese civil war, Sequel, Historical & 1940s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 太平轮(下):彼岸 (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 太平轮(下):彼岸 (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 太平轮(下):彼岸 (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 太平轮(下):彼岸 (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.