Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet 2014

Originele titel: Star Wars Rebels: Spark of Rebellion

  • 7.1 133 stemmen
  • 45 min
  • Avontuur Animatie Actie Sciencefiction TV Film Familie
Trailer afspelen

Het verhaal speelt zich –ergens tussen de gebeurtenissen uit Star Wars Episodes III en IV- af in een duistere periode waarin het wrede Galactische Keizerrijk zijn grip op het sterrenstelsel verstevigt. De keizerlijke troepen hebben een afgelegen planeet bezet en maken de bewoners het leven zuur. De bonte maar slimme bende van het ruimteschip Ghost -- de krijger Jedi Kanan, toppilote Hera, de gewiekste tiener Ezra, de spierbundel Zeb, de wapenexperte Sabine en de luie, krakkemikkige droid Chopper -- behoort tot het kleine clubje dat dapper genoeg is om het op te nemen tegen het Keizerrijk. Samen worden ze geconfronteerd met dreigende nieuwe schurken, nemen ze het op tegen kleurrijke tegenstanders, beleven ze spannende avonturen en ontpoppen ze zich tot helden die de kracht bezitten om een opstand te ontketenen.


Stream Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) online in België

Wil je Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) kijken? Is de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet met Freddie Prinze Jr. te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014)
Huur Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014)
Download ondertiteling voor deze film Star Wars Rebels: Spark of Rebellion (2014)
Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.720p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN Downloaden
Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.Of.Rebellion.720p.HDTV.x264-W4F Downloaden
Star.Wars.Rebels.S01E01.Spark.of.Rebellion.EXTENDED.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN Downloaden
Star.Wars.Rebels.2014.S01E01.Spark.Of.Rebellion.Part.1.1080p.BluRay.x265.AC3 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 oktober 2014
  • Speelduur 45 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie, Actie, Sciencefiction, TV Film & Familie
  • Productiebedrijven Lucasfilm Animation

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Star Wars Rebels: Opkomst van het Verzet (2014) met Freddie Prinze Jr. kopen of huren op Apple TV in België.