Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone 1989

Originele titel: ドラゴンボールZ オラの悟飯をかえせッ!!

  • 6.7 510 stemmen
  • 41 min
  • Animatie Actie Fantasie
Trailer afspelen

Gohan is gekidnapt! Om de zaken erger te maken is de kwaadaardige Garlic Jr. de dragonballs beginnen verzamelen, om voor onsterfelijkheid te wensen. Enkel dan zal Garlic Jr. in staat zijn de Aarde over te nemen en daarna wraak te nemen voor de dood van zijn vader. Goku haast zich om Gohan te redden, maar bereikt het fort net als Garlic Jr. de eeuwige draak oproept! Krillin en Piccolo proberen Goku te helpen


Stream Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) online in België

Wil je Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) kijken? Is de film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone met Masako Nozawa te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film ドラゴンボールZ オラの悟飯をかえせッ!! (1989)
Dragonball Z Movie 1: Dead Zone Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 15 juli 1989
  • Speelduur 41 minuten
  • Genres Animatie, Actie & Fantasie
  • Opbrengst $14,000,000
  • Productiebedrijven Toei Animation & Toei Company
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Rescue, Martial arts, Husband wife relationship, Fight, Immortality, Kidnapping, Wish, Alien, Dragon, Battle, Martial arts master, Martial artist, Fighting, Demon, Super villain, Brawl, Anime, Father son relationship & Good versus evil.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dragon Ball Z Movie 01 Dead Zone (1989) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.