Sharktopus vs. Pteracuda 2014

  • 3.9 74 stemmen
  • 84 min
  • Horror Sciencefiction TV Film
Trailer afspelen

Nadat Andy Flynn Sharktopus (een half haai- half octopus schepsel) heeft vernietigd drijven zijn resten in de oceaan. Er is echter een eicel bewaard gebleven en de marinebioloog Lorena besluit de nakomeling groot te brengen in het aquarium van haar oom. Ondertussen werkt dokter Rico Symes aan zijn eigen biologische wapen. Met behulp van het DNA van een Pterodactylus en een barracuda creëert hij een monster dat zowel het land, de lucht als de zee kan terroriseren. Alles gaat volgens plan, totdat het schepsel wordt ontvoerd door een corrupte ingenieur die het probeert te verkopen aan de hoogste bieder.


Stream Sharktopus vs. Pteracuda (2014) online in België

Wil je Sharktopus vs. Pteracuda (2014) kijken? Is de film Sharktopus vs. Pteracuda met Robert Carradine te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sharktopus vs. Pteracuda kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Sharktopus vs. Pteracuda (2014) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Sharktopus vs. Pteracuda te kopen op Apple TV & Amazon Video. Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Sharktopus vs. Pteracuda (2014) gratis
Koop Sharktopus vs. Pteracuda (2014)
Huur Sharktopus vs. Pteracuda (2014)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 2 augustus 2014
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Horror, Sciencefiction & TV Film
  • Productiebedrijven New Horizons Picture
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Monster, Octopus, Giant monster, Sequel, Decapitation, Scientist, Shark, Sea monster, Pterodactyl, Barracuda, Tentacles & Genetic mutation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) met Robert Carradine is te streamen op Amazon Prime Video. Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Sharktopus vs. Pteracuda (2014) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Sharktopus vs. Pteracuda (2014) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sharktopus vs. Pteracuda (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Sharktopus vs. Pteracuda (2014) onbeperkt gratis kijken.

Sharktopus vs. Pteracuda (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sharktopus vs. Pteracuda (2014) met Robert Carradine kopen of huren op Apple TV in België.